در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

آیا دختر مطلقه بازنشسته می تواند حقوق مستمری پدر را بعد از فوت دریافت کند ؟
2 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

دریافت همزمان دو مستمری وجاهت قانونی ندارد چون شما خود مستمری بگیر هستید نمی توانید از مستمری پدر بهره مند شوید لذا شما می توانید از دریافت مستمری تامین اجتماعی انصراف دهید و در صورتی که مبلغ سهم مستمری پدرتان بیشتر میباشد از مستمری پدر به نسبت سهام خود بهره مند گردید.