در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
من ازتاریخ97/2/12تا2/25استعلاجی داشتم والان هم پولشوبه حسابم نریختن امروزهم که97/4/8هست
توسط (100 امتیاز)
یکی نمیخواد جواب ما روبده
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

بر اساس مقررات موجود، در صورتی که پاسخ معرفی به کار از سوی کارفرما به شعبه رسیده باشد، واحد امور بیمه شدگان موطف است نسبت به صدور سند اقدام نماید.اما با توجه به این که پرداخت ها متمرکز شده و از طریق سازمان مرکزی واریز می گردند و البته ذکر این نکته که به دلیل بحران شدید مالی، متاسفانه پرداخت ها با تاخیر واریز می گردند.