در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

سلام....به راننده مقصر که در تاریخ 97/03/03 ،در حین رانندگی ماشین واژگون بشه و راننده هم صدمه وارد بشه میتواند خسارت بگیردوتحت پوشش حوادث راننده است؟؟؟درتاریخ 96/03/08 بیمه شخص ثالث  کردم کومونیست بیمارستان رفتم شعبه اصلی بیمه دانا گفت  بیمه شما شامل تحت پوشش حوادث راننده نیست  وبه شما تعلق نمیگیره​​​​​ ومنو دست به سرم کردو دیگه پیگیری نکردم تاامروز​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ که 20روز گذشته، فهمیدم ازتو سایت بیمه برگ دیدم میخوام بدونم الان من میتونم پیگیری کنم بعد ازگذشت 20روز از بیمه خسارت بگیرم لطفا راهنمایم کنید

مربوط به این پاسخ: با توجه به ماده 3 قانون شخص ثالث آیا دیه به راننده مقصر حادثه تعلق می گیردد

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ....با توجه به زمان حادثه و تاریخ شروع بیمه نامه ی شما که پس از تصویب قانون جدید(سال95) میباشد شرکت بیمه گر بر اساس ماده 3 این قانون مکلف به پرداخت دیه جراحات میباشد. در صورت عدم تمکین بیمه گر به قانون شما میتوانید از طریق تنظیم دادخواست بیمه گر را ملزم به اجرای تعهدات کرده و رای بر محکومیت ایشان را از دادگاه اخذ کنید.