در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
زمانی که کارفرما برگه تصویه حساب جعلی راراز کارگر به اجبار امضا می گرفت معمولا هیات حل اختلاف رسید های امضا شده توسط کارگر را معتبر دانسته و بیشتر به نفع کارفرما رای داده و امضا را سند قرار داده و کاری هم به اجبار و اکراه نداشتند . اما جدیدا شنیده شده دیوان عدالت اداری قانونی تصویب کرده که صرفا رسید های امضا شده که توسط کارفرما به هیات های حل اختلاف ارایه شده کافی نباشد و نیاز به عدله قوی تر از امضا کارگر باشد . می خواستم بدانم ایا این قانون جدید دیوان عدالت اداری صحت دارد و اصلا موضوع ان به چه صورت است .
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام و قت بخیر

بله صحت دارد و تسویه حسابهابایدبصورت واریز به حساب کارگرباشدوفیش واریزویاسندآن را همراه با مضا کارگر نگه دارین