در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

من در بین سالهای 89 تا 91 در یک شرکت مشغول به کار بودم قبل از آن بیمه رد کرده اند ولی در طی این سالها بیمه یا رد نکرده اند یا رندم رد کرده اند.

از سال 91 در جای دیگری مشغول بوده ام و الان از دو شرکت مهندسی برایم بیمه کامل رد می شود. کارفرمای آن سالها مشکلی برای پرداخت بیمه آن سالها ندارد ولی شرکت مزبور را جمع کرده است. حال به چه شکل میتوانم برای پرداخت بیمه آن سالها اقدام کنم و مبلغ آن بر چه اساس تعیین می گردد؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

با توجه باینکه شما خلا بیمه ای دارید ادارات کار مجاز به بررسی نمیباشند و فقط با طرح ادعای سابقه در شعبه محدوده کارگاه میتوانید اقدام نمایید لذا وجود مدارک پرسنلی ، قرارداد کار ، فیش حقوقی ، پرینت حساب بانکی ، لیست حضور غیاب ، حکم مامورت یا مرخصی ، استشهاد همکاران ، موافقت کارفرما و ... هر کدام که باشد میتواند در نحوه صدور رای به نفع شما تاثیر گذار باشد و پس از تایید می توانید خود یا کارفرمای مربوطه نسبت به پرداخت حق بیمه محاسبه شده اقدام نمایید و سوابق را کامل کنید.