در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در شرکتی کار می کنم که دارای دفتر مرکزی در تهران است. و در شهرهای گوناگون سایت و کارگاه دارد. ولی برای اینکه پول بیمه کمتری به سازمان بدهد هر سه ماه یکبار بیمه مارا در کارگاه های شهرهای مختلف رد می کند ( ولی نام شرکت همان شرکت در تهران است ولی در شهرهای مختلف). آیا بعد از بازنشستگی و یا بیکاری من باید به تک تک شهرها سر بزنم؟ یا اینکه چون نام شرکت ثابت بوده از همان تهران می توانم اقدام کنم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
سلام

اینکه سوابق در شعب مختلف رد میشود اشکالی ایجاد نمیکند امادر زمان بازنشستگی باید تمام سوابق را در اخرین شعبه ای که بیمه پرداخت شده جمع آوری نمود همچنین این اتفاق و بیمه سه ماه در هر شعبه باعث میگردد نتوانید از بیمه بیکاری در صورت نیاز برخوردار شوید چون سابقه در هرشعبه کمتر از6ماه میباشد