در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
من در فروشگاهي از ساعت 4 الي 8 شب كار حسابداري ميكنم بيمه ام طبق توافق كامل پرداخت ميشه جديدا صبح ها از ساعت 8 الي 1 ظهر در فروشگاه ديگري مشغول به كار شدم آيا كارفرماي صبح من ميتونه براي من بيمه رد كنه؟ اگه رد نكنه ميتونم شكايت كنم؟ از دو جا بيمه رد شدن با 6 سال سابقه بيمه به درد من ميخوره؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هر شخص میتواند تا حداکثر حقوق بیمه پرداخت کند اگر فروشگاهی که بعدازظهرها دو میلیون بریزد شما تا ۵میلیون دیگر میتوانید بیمه بپردازید اما اگر بتوانید تا زمان بازنشستگی از هر دوفروشگاه بپردازید بسیار خوب است