در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام

من مدت یک سال هست که در شرکتی مشغول به کار هستم. از طرف شرکت به من گفتن باید خودم رو بیمه کنم. ( بیمه خود اشتغالی)

الان اگر بخوام جای دیگری استخدام شوم که بیمه اجباری برایم رد شود یا با گرفتن نامه از شرکت قبلی می تونم سابقه بیمه خود اشتغالی خود را به سابقه کار تبدیل کنم ؟
1 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)

با سلام

با ستناد ماد۱۸۷ قانون کار

کارفرمایان مکلفند پس از پایان قرارداد کار بنا به درخواست کارگر، گواهی انجام کار با قید مدت، زمان شروع و پایان و نوع کار انجام شده‌را به وی تسلیم نمایند.