در بیمه آتش سوزی توسط (100 امتیاز)
درود بر شما

من خانه ای دارم که برای اجاره گذاشته ام.

می خواستم بپرسم اگر این خانه را بیمه آتش سوزی و همینطور زلزله و ... همان بیمه پایه بکنم فایده ای دارد ؟

در صورتی که مستاجر برای منزل مشکلی پیش بیاورد بیمه پوشش می دهد ؟

در این صورت هزینه به من پرداخت می شود یا مستاجر‌؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... ابتدا اینکه شما به سبب مالکیت این ملک و مستاجر نیز به سبب اجاره نامه ای که فی مابین شما تنظیم میگردد هردو میتوانید ملک مورد نظر را در مقابل خطر آتشسوزی و خطرات تبعی( مانند زلزله -سیل - طوفان و....) بیمه کنید . لکن در صورت وقوع خسارت مبلغ خسارت به بیمه گذار و یا ذینع بیمه نامه پرداخت میشود.

در هرصورت چنانچه یکی از خطرات مندرج در بیمه نامه موجب بروز خسارت به ملک شود خسارت قابل بررسی و پرداخت است.

اما خسارتهای دیگری که خارج این خطرات باشد غیر قابل پرداخت است.