در بیمه آتش سوزی توسط (490 امتیاز)
حق بیمه آتش سوزی منازل مسکونی از چه قیمتی شروع می شود؟ وآیا طرح های تخفیفی خاصی برای آن وجود دارد؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

دوست گرامی سلام و وقت به خیر

بیمه سامان اقدام به طراحی بیمه آتش سوزی خانه امن در قابل دو طرح به شرح ذیل نموده است:

طرح یک خانه امن  شامل:

خطرات آتش سوزی، صاعقه، انفجار، سيل، سرقت با شکست حرز، مسئوليت در قبال اشخاص ثالث (همسايگان مجاور)، غرامت فوت، نقص عضو و هزينه معالجه بيمه گذار و خانواده در محل مورد بيمه، هزينه اجاره و اسکان موقت بيمه گذار و خانواده

با پرداخت حق بيمه سالانه به مبلغ -/ 486.000 ريال (بدون احتساب ماليات بر ارزش افزوده ) با سرمايه های به شرح ذيل تحت پوشش قرار خواهيد گرفت .

  1. ساختمان، تاسیسات و اثاثیه در مقابل خطرات آتش سوزی، صاعقه و انفجار، سیل

ساختمان و تاسیسات با سرمایه:

ریال

اثاثیه با سرمایه:

ریال

  1. اثاثيه منزل در مقابل خطر سرقت طبق فهرست مندرج در پشت برگه پيشنهاد تا مبلغ:

ریال

  1. خسارت مالی  وارد به اشخاص ثالث در نتيجه وقوع آتش سوزی  و انفجار تا مبلغ:

ریال

  1. فوت و نقص عضو در اثر حوادث مورد بيمه :

برای يک نفر حداکثر تا مبلغ:

ریال

برای چند نفر حداکثر تا مبلغ:

ریال

  1. هزينه پزشکی اشخاص مجاز به اقامت در محل مورد بيمه بر اثر حوادث مورد تعهد:

برای يک نفر حداکثر تا مبلغ:

ریال

برای چند نفر حداکثر تا مبلغ:

ریال

6- حداکثر هزينه اجاره و اسکان  موقت بيمه گذار و اعضاء خانواده در محلی ديگر در صورتي که محل مورد بيمه به علت  وقوع خطرات حريق، صاعقه،  انفجار و سيل قابل سکونت نباشد:

ریال

در صورت تمايل به افزايش سرمايه مورد بيمه ، ضريب مورد نظر را مشخص فرمائيد . بديهی است حق بيمه نيز به تناسب ضريب انتخاب شده افزايش می يابد .

طرح دو خانه امن شامل:

خطرات آتش سوزی، صاعقه، انفجار، سيل، طوفان، زلزله، مسئوليت مالی در قبال اشخاص ثالث (همسايگان مجاور)، غرامت  فوت، نقص عضو و هزينه معالجه بيمه گذار و خانواده در محل مورد بيمه، هزينه اجاره و اسکان موقت بيمه گذار و خانواده

با پرداخت حق بيمه سالانه به مبلغ -/ 286.000 ريال (بدون احتساب ماليات بر ارزش افزوده ) با سرمايه های به شرح ذيل تحت پوشش قرار خواهيد گرفت .

  1. ساختمان، تاسیسات و اثاثیه در مقابل خطرات آتش سوزی، صاعقه و انفجار، سیل، طوفان و زلزله

ساختمان و تاسیسات با سرمایه:

ریال

اثاثیه با سرمایه:

ریال

  1. خسارت مالی  وارد به اشخاص ثالث در نتيجه وقوع آتش سوزی  و انفجار تا مبلغ:

ریال

  1. فوت و نقص عضو در اثر حوادث مورد بيمه :

برای يک نفر حداکثر تا مبلغ:

ریال

برای چند نفر حداکثر تا مبلغ:

ریال

  1. هزينه پزشکی اشخاص مجاز به اقامت در محل مورد بيمه بر اثر حوادث مورد تعهد:

برای يک نفر حداکثر تا مبلغ:

ریال

برای چند نفر حداکثر تا مبلغ:

ریال

5- حداکثر هزينه اجاره و اسکان  موقت بيمه گذار و اعضاء خانواده در محلی ديگر در صورتي که محل مورد بيمه به علت  وقوع خطرات حريق، صاعقه،  انفجار، سيل، طوفان و زلزله قابل سکونت نباشد:

ریال

در صورت تمايل به افزايش سرمايه مورد بيمه، ضريب مورد نظر را مشخص فرمائيد. بديهی است حق بيمه نيز به تناسب ضريب انتخاب شده افزایش می یابد.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو