در بیمه آتش سوزی توسط (3,570 امتیاز)
درصورت وقوع خسارت آتش سوزی چه اقداماتی باید كرد و وظایف بیمه گذار چیست ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
  1. اعلام خسارت به شعبه بیمه حداكثرتا ۵ روز
  2. تا۱۰روز از زمان اطلاع وقوع حادثه توسط بیمه گذار بایستی كیفیت حادثه و فهرست اشیاء نجات داده شده و محل جدید آنها و مبلغ تقریبی خسارت را برای بیمه گذار ارسال نماید.
  3. برای جلوگیری از توسعه خسارت هنگام حادثه و یا بعد از وقوع آن كلیه اقدامات لازم را بعمل آورد.
  4. بدون اجازه بیمه‌گر در مورد بیمه تغییراتی ایجاد نكند كه تعیین علت حادثه یا ارزیابی خسارت را دچار اشكال كند مگر اینكه تغییرات در جهت تقلیل خسارت یا حفظ منافع عمومی ضرورت پیدا كند.