در بیمه آتش سوزی توسط
سلام

مدیر ساختمان یک مجتمع آپارتمانی مسکونی 16 واحدی هستم. برای ساختمان می خواهیم بیمه آتش سوزی تهیه کنیم. بهترین شرکت بیمه برای خرید بیمه آتش سوزی برای مجتمع مسکونی کدام است ؟
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

تمامی شرکت های بیمه برای تهیه ی بیمه آتش سوزی منازل مسکونی مناسب می باشند.تفاوت ها فقط در ارائه ی خدمات مشاوره ای می باشد که هنگام تهیه ی بیمه نامه به شما داده می شود.

حتما به کمک مشاورتان بررسی نمایید که چه پوشش هایی با توجه به منطقه ی سکونتتان مورد نیازتان می باشد ( سیل،زلزله،سقوط هواپیما،برف و باران،ترکیدگی لوله و ....)

لازم به ذکر است به مناسبت سالروز تاسیس بیمه ی ملت این شرکت تا 30 آبان ماه 40 درصد تخفیف ویژه در بیمه آتش سوزی منازل مسکونی در نظر گرفته است.