در بیمه آتش سوزی توسط
در بیمه آتش سوزی در چه شرایطی شرکت بیمه می تواند خسارت را پرداخت نکند
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه نامه آتش سوزی مانند سایر بیمه نامه ها دارای استثنائاتی است که چنانچه منشأ و مبدأ خطر یکی از این استثنائات باشد بیمه گر تعهدی در جبران خسارت ندارد. بعضی از این خطرات که به عنوان استثنائات ذکر شده اند با توافق بین بیمه گر و بیمه گذار و پرداخت حق بیمه اضافی مربوطه می تواند تحت پوشش بیمه ای قرار گیرد. خطرات استثناء شده عبارتند از:
مواردی که حق دریافت خسارت آتشسوزی از بیمه گذار سلب میشود یا میزان خسارت تقلیل می یابد:
    1 -در صورتی که بیمه گذار یا ذوی الحقوق او مسئول ایجاد عمدی خسارت آتش سوزی باشد یا در تولید حادثه شرکت کنند.
   2   - درصورتیکه بیمه گذار بقصد استفاده نامشروع مورد بیمه را به بیش از قیمت واقعی آن بیمه کرده باشد.
  3 -  درصورتیکه معلوم شود آتش سوزی قبل از شروع اعتبار بیمه نامه واقع شده است.
4 -در صورتیکه مورد بیمه بعلت حادثه ای جز آتش سوزی از بین رفته باشد.
   5  -  در صورتیکه بیمه گذار به قصد استفاده نا مشروع مورد بیمه را مجددا برای خطر آتش سوزی نزد شرکتها بیمه دیگری بیمه کرده باشد “بیمه مضاعف”.
6  - هرگاه وقوع حادثه آتش سوزی در مهلت مقرر به اطلاع بیمه گر نرسیده باشد.
7 -  هرگاه بیمه گذار از عمد از اظهار مطالبی خودداری کرده باشد و یا عمدا اظهارات کاذب نموده باشد و مطالب اظهار نشده یا اظهارات کاذبه طوری باشد که موضوع خطر را تغییر داده یا از اهمیت آن در نظر بیمه گر بکاهد حتی اگر این مراتب در وقوع حادثه آتش سوزی بی تاثیر باشد.
    8  -    هرگاه حادثه آتش سوزی در نتیجه عیب ذاتی مورد بیمه اتفاق افتاده باشد مانند اکسیداسیون و خود سوزی.
9 -  در صورتیکه محل مورد بیمه تغییر کرده باشد و تغییر محل، مورد موافقت بیمه گر قرار نگرفته باشد.
 10   -    در صورتیکه مالک مورد بیمه تغییر کرده باشد و مالک جدید بعنوان بیمه گذار از طرف بیمه گر قبول نشده باشد.
    11   -در صورتیکه حادثه آتش سوزی معلول حوادثی از قبیل جنگ و شورش باشد و این حوادث بموجب بیمه نامه مورد قبول بیمه گر قرار نگرفته باشد
   12   -    در صورتیکه بیمه گذار به نمایندگان و کارشناسان بیمه گر اجازه بازدید از محل مورد بیمه ندهد و اسناد و مدارک لازم را در اختیار
بیمه گر نگذارد.

اطلاعات بیشتر :

انواع بیمه آتش سوزی و پوشش های آن