در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام

به تازگی از محل استخدامم استعفا داده و بیرون اومدم

میخواستم بدونم شرایط تمدید دفترچه بیمه تامین اجتماعی به صورت فردی چیه؟

آیا بیمه دیگه ای برای خدمات درمانی هست؟؟  ( چه خصوصی چه دولتی )

سپاس از راهنمایی تون
1 پاسخ
توسط (109,210 امتیاز)

سلام. حالا که بیمه تامین اجتماعی ندارید، میتونید از بیمه رایگان دولتی سلامت ایرانیان استفاده کنید که خدمات مشابه دفترچه بیمه تامین اجتماعی دریافت کنید.

همچنین حالا که کارفرما بخش اعظمی از حق بیمه تامین اجتماعی تون رو نمی ده، بیمه خویش فرما توجیح اقتصادی نداره. می تونید بیمه عمر و سرمایه گذاری رو بررسی کنید.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.