در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام

برای آپاندیس می خواهم بستری شوم. اعتبار دفترچه بیمه ام تموم شده است. در جمعه ها و روزهای تعطیل چگونه می توانم اعتبار را تمدید کنم و یا دفترچه بیمه را عوض کنم و جدید بگیرم ؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

زحمت بکشید قبل از بستری شدن به کارگزاری سازمان تامین اجتماعی و یا همان دفتر همیشگی که مراجعه میکردید در ساعات اداری مراجعه فرمایید در روزهای تعطیل کارگزاریها هم تعطیل میباشند