در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام

مدارک لازم جهت تعویض و تمدید دفترچه بیمه تامین اجتماعی چیست ؟ با تشکرر
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

با سلام

جهت تمدید و تعویض

* اصل دفترچه های بیمه

*براي فرزندان ذكور تا 19 سال تمام و از 19 سال به بالا با ارائه گواهي اشتغال به تحصيل از مراجع مورد تائيد دانشگاهي موجود در سيستم به غير از دوران خدمت سربازي

* براي فرزندان اناث، تا سن 15 سالگي تمام بدون شناسنامه و از 15 سال به بالاتر با كنترل صفحه مشخصات همسر اصلشناسنامه جهت تائيد عدم ازدواج

برای فرزندان بالای دو سال یک قطعه عکس

همچنین برای تعویض یک قطعه عکس جدید

 لیست شعب سازمان بیمه تامین اجتماعی

 لیست بیمارستان بیمه تامین اجتماعی