در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام اگه یك صفحه ای كه پزشك مهر زده  بطور كامل از دفترچه جدا بشه مشكلی پیش میاد؟مشخص میشه كه پاره شده؟مگه برگه هارو موقع تمدید كردن میشمارن؟؟
2 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
خیر اما اگر برگه ها کم باشند و استفاده شده باشند معمولا موقع تمدید اقدام به صدور دغترچه جدید با برگه های جدید مینمایند
اما اگر برگه یک نسخه بطور کامل کنده شده باشد شاید با گزارشی بعنوان تخلف دفترچه شما مورد سوال و چرایی کسر برگه مواجه شده است