در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
درود و عرض ادب ، شرکتی برای تولید قطعات پلاستیک تاسیس شده (مطابق جواز تاسیس اداره صنایع)که در شهرک صنعتی اشتهارد یک سوله ساخته برای انجام کار ولی فقط در مرحله ساخت سوله متوقف شده و هیچگونه فعالیت و تولیدی انجام نشده ، فاقد برق و گاز و پروانه بهره برداری هست ،  در ده سال گذشته هم گزارش عدم فعالیت و اظهارنامه سفید به اداره دارائی منطقه ارسال شده ولی دفاتر قانونی ارائه نشده ، اکنون که دفترچه ی سوله را میخواهیم تغییر نام کنیم برای افراد جدید که کار را ادامه دهند ، تامین اجتماعی برای دادن مفاصا حساب بیمه(جواب استعلام محضر) مطابق ماده ۳۷ ق.ت.ا و اجرای ماده ی ۴۰ ، محاسباتش را طبق بخشنامه ی ۱۲ برای شرکت اعمال نموده و یک نفر را برای ده سال با فرمول (حداقل ح.د. امسال ×۲ ) + (حداکثر ح.د امسال) تقسیم بر سه ضربدر ۳۶۵۳ روز(ده سال گذشته) محاسبه و اعلام بدهی کردهاز طریق ایمیل ،

میخواستم بدانم تکلیف ما چیست با توجه به اینکه غیر فعال و عدم کارکردن شرکت برای همه محرز هست.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
احتمالاً شما در دوره ای دارای لیست حق بیمه میباشید یا فردی را به عنوان نگهبان معرفی گرده اید و یا در بازرسی کارگاههای شخصی یا اشخاصی در گزارش بازرسی ثبت شده اند لذا وفق ماده 40 قانون و رعایت بخشنامه 12 جدید درآمد بدهی شما محاسبه میگردد همچنین با توجه به سوله در دست ساخت ، حق بیمه ساختمانی ناشی از صدور جواز توسط شهرکهای صنعتی یا شهرداری توسط شعبه بررسی و محاسبه بدهی میگردد.