در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
همسر براردم از بنیاد شهیدبابت برادرم که شهید شده حقوق دریافت منماید بعد از مدتی نامبرده با یکی دیگر ازبرادرانم ازدواج میکند که این بردادرم حقوق بگیر وشاغل بود که متاسفانه این برادرم هم فوت مینمایند وبیمه بابت  وی نیز به همسر برادرم حقوق مستمری یپرداخت مینماید اینک دو سه ماه است بیمه حقوق ویرا قطع نموده خواهشمند است در این مورد راهنمایی نمایید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

امکان دریافت هر دو مستمری وجود ندارد لذا همسر برادرتون می تواند با درخواست شخصی هر کدام که بیشتر است دریافت نماید.