در بازنشستگی و مستمری توسط
با عرض سلام
من خواهر شهید هستم  و تحت تکفل پدر و مادرم بودم آنها مستمری بگیر بنیاد شهید بودند  با توجه به اینکه من مجرد هستم بعد از فوت پدر و مادرم مستمری آنها را قطع شد. بنده تا سال 87 بیکار بودم از سال 87 در یک کلینیک پزشکی مشغول شدم در حال حاضر دو روز بیمه برایم رد می شود و دریافتی من ماهی 500 تومان است آیا با توجه به اینکه کار ثابتی ندارم و با دو روز بیمه آینده ای هم برای  گذران زندگی ندارم می توانم مستمری پدر و مادرم را از بنیاد دریافت کنم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

درحال حاضر قانون تصویب شده ای در زمینه انتقال مستمری والدین شهدا به افراد تحت تکفل آنها وجود ندارد ولی پیگیری های قانونی از طرف کمیسیون اجتماعی مجلس در خصوص تامین منابع مالی جهت ادامه پرداخت مستمری به سایر افراد خانواده که تحت تکفل والدین فوت شده شهدا هستند در حال انجام می باشد.