در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

بنده و برادرم 17 سال برای یک کارگاه به صورت شبانه روزی کار کرده ایم. در این مدت 17 سال نه تعطیلات داشته ایم نه عیدی نه مرخصی با حقوق از حقوق 40 تومان و در سال 96 تا 800 تومان. سه شیفت کار 800 هزار تومان. چگونه می توانم حق خود را از کارفرما بگیرم. بیمه نداشتم. نکته ای که هست یک مغازه دست ما داده بوده. ظلم بهم شده باید چیکار کنم. آیا من حق شکایت دارم آیا به نتیجه میرسم یا نه؟

متشکرم
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
شما حق شکایت دارید شروط بر اینکه بتوانید رابطه کاری و ساعات کاری خود را اثبات کنید.