در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من بابت ندادن حقوق از کارفرما به ادار کارشکایت کردم. الان تو مرحله اجرائیه هستم و با شناختی که از کارفرما دارم حقوق من نخواهدداد. میخواستم بدونم اگر به مرحله توقیف اموال برسه (با توجه به اینکه ایشون برای فرار از پرداخت مبلغ کلان بانکی که بصورت وام گرفتن ، تمام اموال خود رو بنام همسرشون کردن) آیا راهی هست که من بتونم بعد این یکسال که گذشته به حقم برسم؟
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
اجرای احکام با مسدود کردن حسابهای بانکی و پس از آن توقیف اموال ، می تواند بدهی شما را از کارفرما بگیرد که البته زمان بر هم خواهد بود. به هرحال باید کارفرما حساب یا مال برای توقیف داشته باشد.