در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

من از کارفرما بابت 3 ماه رد نکردن بیمه شکایت کردم و رای به نفع من صادر شد و به من گفته شده که باید ابلاغیه رای رو از اداره کار دریافت کنم و اون رو به شعبه سوابق بیمه ام ببرم تا سوابقم تایید شه.

سوالم اینه که من دقیقا توو این مرحله که رای به نفعم صادر شده چیکار باید بکنم و چطوری باید باقی مراحل رو پیگیری کنم؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

بعد از قطعیت رأی به اداره کار مورد نظر رجوع کرده و جهت اخذ نامه اجرائیه اقدام نمایید و اجرائیه مذکور را جهت اجرا به مرجع قضایی مورد نظر ارائه دهید