در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام واحترام وعرض تشکر.بنده بیمه نامه عمری ازیکی ازشرکتهای بیمه ای دارم که تاکنون 10سال ازمدت قراردادم سپری شده سال گذشته درخواست افزایش مبلغ پرداختی رونمودم وشرکت الحاقیه صادرنمودوشایان ذکراست که غیرازمبلغ پرداختی جهت حق بیمه سایرقسمتهای بیمه ای ازجمله سرمایه فوت یابیماری هی خاص یاهزینه های پزشکی تغییری نکرده وبه روال قدیم میباشداماحال که جدول پرداخت حق بیمه والحاقیه وقراردادم روگرفتم متوجه شدم که بیمه نامه ام درقدیم اگرارزش بازخریدیش15درصدبوده بعدازالحاقیه به12درصدنزول کرده حال میخواستم بدونم آیااین کارقانونیست یاخیر؟ضمنا10سال قدیم روهم که قراردادداشتم که الان تاریخش سپری شده نیزبه12درصدکاهش پیداکرده.ممنون ازتوجهتون
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)

همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.
در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که قراردادهای بیمه های عمر که قوانین جدیدی بر آن وضع میشه،عطف بماسبق نمیشه!!
بدین معنی که شرکت بیمه حق تغییر میزان تضمینی سود بیمه نامه های گذشته رو نداره و نخواهد داشت.
پس لطفا" با دفتر مرکزی شرکت بیمه مورد بحث تون تماس بگیرین و ازشون توضیح بخواین و بهشون یادآوری کنین که شرکت بیمه حق تغییر مورد قرارداد رو نداره و در صورتیکه بیمه نامه تون رو به وضعیت قبلی باز نگردونن ازشون به بیمه مرکزی شکایت خواهید نمود.
امیدوارم که به حق تون برسین.
بیمه نامه خود را از نمایندگان مطلع،آگاه و صادق خریداری نمایید.
با تجدید احترام.