در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (590 امتیاز)
سلام

یکی از شعبه های بیمه سامان برای من ی بیمه نامه صادر کرده با حق بیمه یک میلیون تومان  با افزایش ده درصد سالیانه حق بیمه ک در جدول اون جمع حق بیمه رو در سال دهم 159374240 ریال زده بعد ارزش باز خریدی در سال دهم رو با نرخ سود تضمینی 12 درصد رو هم زده 151471178 یعنی کمتر از حق بیمه پرداختی

جدول رو نشون نماینده دیگه ای دادم گفت دم عید سرشون شلوغ بوده اشتباه زدن !!!
آخه مگه میشه ی شرکت بیمه بیاد تو سند بیمه ای اشتباه کنه این چه توجیه و چه وضعیتیه
آیا واقعا بعد ده سال ارزش واقعی بازخرید اینقدره یا اشتباه شده واقعا
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزیز این که به هنگام چاپ دوستان اشتباه کرده باشند امکان پذیر هست ولی احتمال ضعیفی برای اون وجود داره.

در صورتی که تمام پوشش ها برای شما تا سقف لحاظ شده باشه و تعدیل سرمایه هم با درصد بالایی مدنظر قرارداده شده باشه و با توجه به سن بیمه گذار ، هزینه های بیمه گری از صندوق شما کسر شده ومبلغ بازخریدی کاهش داشته.در صورت امکان به یک نمایندگی دیگه و یا شعبه مراجعه کنید تا بیمه نامه شمارو بررسی کنن.با کمی تغییرات میتونین شرایط رو به نفع خودتون تغییر بدین.