در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
سلام. متن پزشک قانونی بنده:دچار کشیدگی رباطی ناحیه ترقوه ای کتفی سمت راست و آسیب مختصر رباطهای چرخاننده شانه راست و آسیب لیگامانی مچ دست چپ دارد که اندام فوقانی تحت درمان گچ گیری قرار دارد(طول درمانم دو ماه بود)اکه میشه مبلغ دیه را حساب کنید ممنون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... با توجه به عدم وجود دیه ثابت در قانون برای موارد مذکور، میزان ارش مربوطه پس از طی طول درمان با در نظر گرفتن میزان التیام و یا آثار بجا مانده توسط پزشک قانونی اعلام میگردد.