در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام تصادف کردم غضروف زانوم شکست ،رباط پام کشیده شد، دست و صورتم چند خراش برداشتن ....ممنون
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

اگر به پزشکی قانونی مراجعه کنید اسیب های شما تشخیص و در تاییدیه ثبت میشود و ملاک تعیین دیه می گردد .

اگر منظور شما شکستن کشکک زانو باشد ۱۰درصد دیه کامل و کشیدگی رباطهای صلیبی تا ۴ درصد و جانبی تا ۲درصد دیه کامل دارد.

خراشیدگی های (حارصه) صورت ۱درصد دیه کامل و اگر در دست وپاباشد نیم درصد دیه کامل دارد