در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

یکماه پیش به وسیله موتور با یه پراید تصادف کردم و مچ پام دچار کشیدگی شدید رباط شد و چند زخم سطحی دیگه. میخواستم بدونم کشیدگی رباط پا معمولا چقدر ارش دارد؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... متاسفانه با شرح داده شده نمیتوان میزان دیه و ارش اعلام کرد و محاسبه ی دقیق نیاز به اعلام نظر پزشکی قانونی و میزان آسیب وارده دارد. لطفاً در صورتیکه نظریه پزشکی قانونی در دسترس میباشد دقیقاً متن آن در سوال دیگری مطرح شود تا پاسخ مناسبی دریافت کنید.