در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

تو نامه پزشکی قانونی نوشته دو زخم دامیه روی دست چپ و  اسیب شدیدلیگامان مچ پای چپ خواستم بدونم حدودا و بطور معمول چقد ارش برای چنین جراحتی تعلق میگیره ؟

کلا درصد دیه اسیب شدید  رباط مچ پا بطور تقریبی میشه بگین حداقل و حداکثر بین چند  تا چند درصده؟
1 پاسخ
توسط (9,140 امتیاز)
با سلام دیه دو زخم دامیه در روی دست  1درصد از دیه کامله می شود و در مورد آسیب لیگامان مچ پا بستگی به میزان جراحت وارده دارد و بعد از اتمام طول درمان پزشکی قانونی ممکن است بین  0.5 درصد تا 4درصد ارش تعیین می گردد و در صورت پارگی لیگامان حداکثر 4درصد ارش تعیین می گردد.