در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. من در یک کلینیک خصوصی نوار ادرار و نوار مثانه انجام دادم. حدود یک میلیون هزینه کردم.دستورش رو پزشک در دفترچم نوشت.

1- حواستم ببینم چقدر از مبلغی که پرداخت کردم رو تامین اجتماعی میده؟

2-باید به شعب مراجعه کنم؟

3- و اینکه برای اینکه بتونم از بیمه تکمیلی هم استفاده کنم اصل مدارک رو تحویل نمیگیره؟ که بتونم برای بیمه تکمیلی هم اقدام کنم.

 ممنون
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
خدمات سرپایی که در مراکز خصوصی انجام میشود در تعهدات بیمه تامین اجتماعی نبوده فقط از طریق بیمه های تکمیلی قابل برگشت میباشد.