در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
مادر من به دیل نارسایی کلیه تحت پوشش بیماریهای خاص تامین اجتماعی هستش و بطور رایگان دیالیز میشن. متاسفانه در حال حاضر تحت پوشش هیچ بیمه تکمیلی نیستند.
دیروز به دلیل کمر درد بسیار شدید مجبور شدیم ایشون رو به یک بیمارستان خصوصی ببریم  (که بیمه تامین اجتماعی رو نمیپذیره) و بستری کنیم .
سئوالی که من دارم اینه که آیا ما میتونیم با ارایه اسناد پزشکی ایشون مبنی بر بستری شدن در بیمارستان و آزمایش هایی که بر روی ایشون انجام شده بخشی از هزینه درمان رو از تامین اجتماعی دریافت کنیم ؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام

بله شما می توانید با ارائه مدارک پزشکی به کارگزاریهای رسمی سازمان جهت دریافت بخشی از هزینه های خود اقدام نمایید.