در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا بیمه عمر یا بیمه سرمایه  گزاری یا بیمه بازنشستگی هزینه های درمان بیمه شده را نیز متقبل میشوند یا خیر؟ و اگر بله ، شرایط کلی و این که سایر افراد خانواده رو هم میشود تحت تکفل قرار داد یا نه توضیح دهید ممنون
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود
ببینید دوست گرامی،بیمه های عمر و سرمایه‌گذاری پوشش هایی دارد که هزینه های بالایی نسبت به درمانی معمولی که با دفترچه انجام میشود را پرداخت میکند.مانند معافیت ازکارافتادگی ،حقوق ازکارافتادگی،سرمایه فوت در ازکارافتادگی.امراض خاص(انواع سرطان،پیوند اعضا اصلی،عمل قبل باز،سکته قلبی،سکته مغزی)
در بیمه های عمر بهتر است هر فرد برای خود بیمه نامه جدای داشته باشد با بازنشستگی مخصوص برای هر فرد خانواده.