در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من در یک حادثه ساختمانی آسیب دیدم. دیروز در کلانتری نامه پزشکی قانونی رو دیدم دقیقا به این شکل نوشته شده بود.   جراحت دامیه در پیشانی . جراحت دایمه در گوش چپ جراحت حارصه در کتف و پشت . ختم معاینات به شرح زیر میباشد :

1- نیم درصد دیه کامل انسان 2- نیم درصد دیه کامل انسان

حالا میخوام بدونم چرا نیم درصد ؟ احساس میکنم بهم ظلم شده. من پیشانیم داغون شده 5 بخیه خورده . گوشم نزدیک بود بیوفته اونم پنج بخیه خورد. اخه نیم درصد ؟
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... با توجه به نوشته های شما احتمالاً چون دامیه ها دیه مقدر دارن دیگه نخواسته درصد بنویسه ولی در هر حال جای نگرانی نیست دیه شما در مجموع 5 در صد ثابت است. که معادل 11/550/000 تومان میباشد. البته اگر جراحت روی پیشانی پس از التیام اثری از خود بجا گذاشته باشد بمیزان یک درصد ارش هم باید تعلق بگیرد که میتوانید مجدداً از پزشکی قانونی تقاضا کنید.