در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
دیه:۱. شکستگی جمجمه با راهیابی به فضای سینوس

۲.در رفتگی انگشت سوم دست راست

۳.جراحت دامیه صورت کنار چشم راست

۴. دررفتگی آرنج راست

لطف بفرمایید مبلغش رو محاسبه بفرمایید..
1 پاسخ
توسط (6,420 امتیاز)
با سلام 1- شکستگی استخوان جمجمه با راهیابی به فضای سینوس اگر باعث جابجایی استخوان نگردد 10 درصد و به آن هاشمه میگویند و اگر با جابجایی باشد 15 درصد دیه کامل که به آن منقله میگویند.

2- درفتگی انگشت و آرنج هر یک 4 درصد دیه کامل ارش دارد

3- دامیه صورت نیز 2 درصد دیه کامل است.

اگر شکستگی جمجمه از نوع اول باشد در مجموع دیات متعلقه کل  بیست درصد و معادل ریالی آن 462.000.000 ریال و اگر از نوع دوم باشد 25 درصد دیه کامل برای تمام آسیب ها که معادل 577.500.000 ریال میباشد.