در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و سپاس

لطف بفرمایید میزان دیه این رای را مشخص کنید و آیا رای دادگاه نیاز به اعتراض ندارد؟

  1. بابت دو فقره حارصه سر و صورت (1-ناحیه میانی پیشانی 2-کنار خارجی چشم راست) به پرداخت نود درصد از دو صدم دیه کامله
  2. بابت دو فقره دامیه سر و صورت (1-سمت راست پیشانی 2-آهیانه راست)به پرداخت نود درصد از چهار صدم دیه کامله
  3. بابت ارش جامانده از دامیه سمت راست پیشانی کنار خارجی چشم راست جمعا به پرداخت نود درصد از دو صدم دیه کامله
  4. بابت یک فقره کبودی اطراف چشم راست به پرداخت نود درصد از سه هزارم دیه کامله
  5. بابت یک فقره هاشمه پیشانی به پرداخت نود درصد از ده صدم دیه کامله
  6. بابت شکستگی استخوان زنداعلی ساعد چپ که بدون عیب بهبود یافته به پرداخت نود درصد از چهارپنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامله
  7. بابت ارش دررفتگی آرنج راست و آسیب نسج استخوانی زند اسفل ساعد راست جمعا به پرداخت نود درصد از هفت صدم دیه کامله
  8. بابت ارش دررفتگی بند اول انگشت سوم دست راست و محدودیت حرکتی در مفاصل آرنج راست و چپ جمعا به پرداخت نود درصد از چهار صدم دیه کامله
  9. بابت ارش تورم اطراف چشم راست به پرداخت نود درصد از سه دهم درصد دیه کامله

ممنون از لطف شما

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... با توجه به توضیحات شما نمیتوان به قابل اعتراض بودن یا نبودن رای اظهار نظری کرد اما ظاهراً مقصر حادثه بمیزان 90 درصد محکوم و مسئول شناخته شده است و موارد دیات و ارش متعلقه ، مجموعاً90درصد از  37.6 درصد دیه کامل خواهد بود که مبلغ آن معادل 781/704/000 ریال میباشد.