در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

بعد از شش ماه امروز دادگاه صدور رای بنده انجام شد و در دادنامه 6 درصد دیه کامل نوشته شده که متمهم 80 درصد مقصر است اگه میشه بگین دیه ای که به من تعلق میگیره چقدره ؟

اما سوالی که برام پیش اومده اینه که نوشته شده بابت حیثیت خصوصی بزه به پرداخت .......... در حق شاکی ظرف دو سال قمری از زمان وقوع جنایت محکوم می نماید. این دو سال یعنی چی ؟ یعنی میتونن تا دو سال دیه رو پرداخت نکنن ؟

همچنین چون متهم نیومد دادگاه نوشته شده رای صادره غیابی است و ظرف 20 رود پس از ابلاغ واقعی قابل واخواهی در این دادگاه و سپس ظرف 20 روز قابل تجدید نظر خواهی در دادگاه تجدید نظر استان می باشد. یعنی با نیومدنش 20 روز مهلت واخواهی شده 40 روز ؟

ممنون میشم اگه جواب این سه سوال رو بدین. سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... مطابق بند ب ماده 488 ق م ا در صدمات جانی شبه عمد مهلت پرداخت دیه در حق محکوم له دوسال قمری تعیین گردیده و مقصر میتواند در هرسال نصف دیه را بنرخ همان سال پرداخت کند.