در حادثه ناشی از کار توسط (100 امتیاز)
با سلام من در یک کارگاه ساختمانی مشغول کار هستم و دچار حادثه شدم تمام کارهای پرونده انجام شد و به دادگاه رفت یه هفته پیش هم به شعبه دادیاری رفتیم با کارفرما و فقط امضا گرفتن که اعتراضی به پرونده نداریم. حالا میخوام بدونم چه مدت زمان میبره تا تشکیل دادگاه صدور رای و سپس پرداخت دیه از طرف بیمه. با تشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... مدت زمان رسیدگی به پرونده حادثه در حین انجام کار به عوامل زیادی بستگی دارد که در صورت طی تمام این مراحل در نهایت رای نهایی صادر و پس از قطعیت برای طرفین لازم الاجرا خواهد بود.

1- میزان صدمات و جراحات وارده و طول درمان مربوطه

2- ارجاع پرونده به کارشناس رسمی در امور حوادث ناشی از کار و تعیین مقصر حادثه و درصد قصور

3- ابلاغ نظریه به طرفین و امکان اعتراض و ....

4- صدور رای و ابلاغ به طرفین و امکان اعتراض و....

و....