در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

ما مستمری بگیر بیمه تامین اجتماعی هسیتم میخواستم بدونم امکان این هست که از مستمری انصراف بدیم ولی بعدا مجددا بخواهیم مستمری بگیریم.

به عنوان مثال : 6 ماه انصراف بدیم و بعد از 6 ماه دوباره بخوایم بیام تحت پوشش و از خدمات بیمه و مستمری دریافت کنیم.

شرایط بازگشت به مستمری چیه ؟ مراحلی که باید طی بشه ؟
توسط (170 امتیاز)
سلام

این سوال منم هست، آیا میشه بطور موقت از دریافت مستمری بازماندگان انصراف دهیم؟
توسط (140 امتیاز)
کاش به این سوالم جواب بدن، سوال خیلیاس

آیا مادرم میتونه از گرفتن مستمری پدر خدا بیامرزم انصراف بده ولی بعد از چند سال دوباره بره تحت پوشش مستمری پدرم. ازدواج مجدد نکرده باشه و جاییم بیمه براش رد نشده باشه.
1 پاسخ
توسط (8,100 امتیاز)
باسلام ۰۰۰بله میتوانید ولی اگر بخواهید جای دیگری بروید و حق بیمه بیشتری واریز کنید که مستمری بیشتری بگیرید تامین اجتماعی قبول نمیکند