در بازنشستگی و مستمری توسط
برای دریافت مستمری بازماندگان، چه شرایطی باید داشت؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بازماندگان واجد شرایط بیمه ­شده متوفی در یکی از حالات زیر استحقاق دریافت مستمری بازماندگان را خواهند داشت:

١-    درصورت فوت بیمه ­شده بازنشسته (بند ١ ماده ٨٠ قانون)

٢-    درصورت فوت بیمه ­شده ازکارافتاده کلی مستمری­ بگیر (بند ٢ ماده ٨٠ قانون)

٣-    درصورت فوت بیمه ­شده­ای که در ده سال آخر حیات خود حداقل حق­ بیمه یکسال کار، مشروط بر اینکه ظرف آخرین سال حیات حق­ بیمه ٩٠ روز کار را پرداخت کرده باشد. (اصلاحیه بند ٣ ماده ٨٠ قانون)

١-٣- چنانچه بیمه ­شده فاقد شرایط مقرر در این بند باشد ولی حداقل ٢٠ سال سابقه پرداخت حق­ بیمه را قبل از فوت پرداخت کرده باشد. (تبصره ٢ اصلاحیه بند ٣ ماده ٨٠ قانون)

٢-٣- در صورتی که بیمه ­شده متوفی فاقد شرایط مقرر در این بند بوده، لیکن دارای سابقه پرداخت حق­ بیمه بین یک تا بیست سال باشد. (اصلاحیه تبصره ٣ اصلاحیه بند ٣ ماده ٨٠ قانون و قانون تعیین تکلیف تأمین ­اجتماعی اشخاصی که ده سال و کمتر حق­ بیمه پرداخت کرده­اند.)

٤-    در مواردی که بیمه­ شده در اثر حادثه ناشی از کار یا بیماری­ های حرف ه­ای فوت نماید. (بند ٤ ماده ٨٠ قانون)

همه چیز درباره مستمری‌ بازماندگان در بیمه تامین اجتماعی