در بازنشستگی و مستمری توسط
پسری 21ساله هستم. ومجردم. مادرم ومن مستمری پدر فوت شده ام رامیگیریم. میخواستم بدونم. اولا :تاچندسالگی بیمه خدمات درمانی ومستمری به من هم تعلق میگیرد.دوما: :ازحقوق 940000هزارتومانی که به مادرم میدهند.چقدرش سهم من هست. سوما:آیا میتوانم سهم خودم راجداگانه درحساب دیگری بگیرم وچهارما:آیا بعد ازفوت مادر اگرمن بیکار شده بودم یا کارپیدانکرده بودم به من هم مستمری تعلق میگیرد یاخیر.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام به شما تا 18 سالگی بیشتر حقوق نمیدن مگر دانشجو باشید که تحت تکلف پدر یا مادر باشید پس بقیه موارد خودبخود شامل شما نمی شود