در بازنشستگی و مستمری توسط
چه کسانی واجد شرایط دریافت مستمری بازماندگان هستند؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام بازماندگان واجد شرایط متوفی که استحقاق دریافت مستمری را خواهند داشت عبارتند از:

١-    عیال دائم بیمه ­شده متوفی

٢-    شوهر بیمه ­شده زن

مشروط بر اینکه اولاً تحت تکفل زن بوده و ثانیاً سن او از شصت سال متجاوز باشد و یا طبق نظر کمیسیون پزشکی موضوع ماده ٩١ قانون تأمین ­اجتماعی ازکارافتاده بوده و در هرحال مستمری از سازمان دریافت ننماید.

٣-    فرزندان ذکور متوفی

درصورتی که سن آنان حداکثر ١٩ سال تمام و پس از آن منحصراً درصورت اشتغال به تحصیل در مقاطع دانشگاهی و یا اینکه معلول ازکارافتاده نیازمند شناخته شوند.

٤-    فرزندان اناث متوفی

درصورتی که فاقد شغل و شوهر باشند.

٥-    پدر و مادر متوفی

درصورتی که اولاً تحت تکفل او بوده، ثانیاً سن پدر از شصت سال و سن مادر از پنجاه سال تجاوز کرده باشد و یا آنکه به تشکیل کمیسیون پزشکی موضوع ماده ٩١ قانون تأمین ­اجتماعی ازکارافتاده باشند و در هر حال مستمری از سازمان دریافت ننمایند.

همه چیز درباره مستمری‌ بازماندگان در بیمه تامین اجتماعی

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی