در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام من از دی ماه 96 در مرخصی زایمان به سر میبرم تا ابتدای مرداد 97. قرار داد بنده هم اول سال 97 به اتمام رسیده و قرار براین است که موقع اتمام مرخصی زایمانم قرارداد جدید را با شرکت امضا کنم.ولی به دلیل بچه داری مایل به ادامه کار نیستم. با این شرایط چگونه میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم و چه مدت بیمه بیکاری برایم تعلق خواهد گرفت. به مدت دو سال هم سابقه بیمه دارم.با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
بیکاری شما باید غیر ارادی و بصورت اعلام عدم نیاز توسط کارفرما باشد و وفق دادنامه شماره 482 هیات عمومی دیوان عدالت اداری می توانید بلافاصله بعد از اتمام ایام مرخصی زایمان از بیمه بیکاری استفاده نمایید منوط باینکه حداقل یکسال سابقه پرداخت حق بیمه در کارگاه داشته باشید.