در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام . میخواستم بپرسم در حین مرخصی زایمان اگر حکم اخراج را بزنن یعنی هنوز 6 ماه مرخصی زایمان تمام نشده باشه و من اخراج بشم بیمه بیکاری به من تعلق نمیگیرد؟ خیلی خیلی برام مهمه لطفا جواب بدید. ممنون. احتمال اخراج من در حین مرخصی زایمان زیاده چون محل کارم ورشکست شده و خیلیا اخراج میشن و منم که مرخصی هستم شامل میشم میخوام بدونم که بیمه بیکاریم از دستم نره    .
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
باسلام ،درصورت داشتن شرایط استحقاق بیمه بیکاری از جمله بیکاری غیر ارادی ،داشتن ۶ ماه سابقه بیمه ومراجعه ظرف سی روز به واحد بیمه بیکاری و... می توانید از مقرری بیمه بیکاری استفاده نماید .