در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام وقتتون بخیر:

خواستم بپرسم چه راهی وجود داره که قرارداد کارگر و کارفرما مشمول مقررات قانون کار نشود ؟!
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
دوست عزیز ماهیت کار مشخص است و روابط کارگر و کارفرما هم تعریف شده است. بنابراین راهی برای فرار قانونی به واسطه قرارداد هایی از قبیل مشارکت و پیمانکاری و ... وجود ندارد و هیچکدام معتبر نیست و در صورت اختلاف ، اصل بر رابطه کاری خواهد بود.