در قانون کار و قرارداد کار توسط
سلام
وقت بخیر، من یه قرارداد میخواستم بین کارفرما و کارگر بصورتی که هرچیز که در قرارداد قید شده باشد بهش عمل بشه، نه چیزی که طبق قانون کار هست
چه قراردادی باید بنویسم که کارگر علاوه بر شرایط توافق شده بعد نره شکایت کنه و ادعای حق و حقوق قانونی طبق اداره کار کنه
و از کجا باید تهیه کنم؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 11 آئین دادرسی کار ( قواعد آمره ) قواعدی هستند که حتی با توافق نیز مانع از اجرای آن نمیگردد. یعنی در صورتیکه حتی در قرارداد کارگر امضا کند که حق بیمه توسط کارفرما واریز نگردد ، بعد از گذشت مدتی میتواند نسبت به واریز حق بیمه توسط کارفرما اقدام نماید و کارفرما مکلف به رعایت قانون کار می باشد.