در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)

سلام

خسته نباشید

بنده در اثر تصادف دچار صدماتی چون

  1.  شکستی مچ دست از دو قسمت و عمل جراحی که پین گذاشته شده
  2.  خراش جزئی دست و پا
  3. شکستگی مچ پا که بدون عمل جراحی و با گچ گیری رفع میشه

با تشکر اگر میشه محاسبه دیه در سال 97 انجام شود

2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

درود بر شما آرزوی سلامتی برای شما دارم ۱. هر شکستگی در مچ درصورت التیام بدون عیب ۸درصدو درصورت التیام معیوب ۱۰درصد ۲. هر خراش در دست و پا نیم درصد ۳. اگر ترک خوردگی در استخوان پا باشه ۱.۶ درصد از دیه کامل . اما اگر شکستگی باشه و بدون عمل التیام پیدا کنه ۸درصد دیه کامل

برای محاسبه دقیق مقدار دیه توسط کارشناس دیه پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ استفاده کنید. برای دریافت مشاوره تلفنی می تونید بر روی لینک زیر کلیک کنید