در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
سلام بنده به مدت سه سال روزی هفده ساعت کار در میوه فروشی مشغول کار بودم کار که کارفرما با قول اینکه به اندازه ساعت کاریم حقوق حساب میکند این کار را نمی‌کرد و حقوق بنده را خورد خورد پرداخت می‌نمود حالا بعد سه سال اندازه هشت ساعت کار برام حقوق تعین نموده و من مجبور به ترک کار نموده ام آیا میتوانم از طریق اداره کار اقدام نمایم تا حقم ضایع نشود؟
2 پاسخ
توسط (24,530 امتیاز)
باسلام

اگر مدارک ومستنداتی دارید که اثبات کند بیش از ساعت عادی قانون کار در روز اشتعال داشته اید وکارفرما از پرداخت اضافه کاری شما امتناع نموده است می توانید به ادارهرتعاون کار ورفاه اجتماعی محل شکایت نماید

البته بنده توصیه  نمی کنم چون کارگاه شما کارگاه صنفی می باشد وبهتر است باکارفرما توافق نماید