در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام.من راننده یک خودرو بودم که ۶سرنشین داشت و یک نفرروی صندوق عقب پراید نشسته بود ومن با اینکه اطلاع داشتم که نشسته روی صندوق عقب حرکت کردم و کسی که نشسته بود روی صندوق از روی صندوق سرخورد و زخمی شد .دیه این فرد را بیمه میدهد؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام .... طبق تبصره 2 ماده 21 قانون جدید بیمه اجباری شخص ثالث مصوب 95 یکی از موارد خارج از تعهد بیمه گر خسارتهای بدنی وارده به اشخاص ثالثی است که در قسمتهایی از وسیله نقلیه مستقر شده باشند که برای استقرار انسان تعبیه نشده است، و با توجه به توضیحات شما، مورد فوق مصداق خسارت خارج از تعهد بیمه گر را داشته و جبران اینگونه خسارت ها در تعهد صندوق تامین خسارتهای بدنی است.