در سایر توسط (5,420 امتیاز)
در تصادفات بدون كروكي چنان‌چه خودرو زيان‌ديده هم از قسمت جلو و هم از قسمت عقب خسارت ديده باشد يك كارشناس چه نكاتي را بايد مد نظر قرار دهد؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
در هنگام ارزيابي خسارت به كررات مشاهده مي‌شود كه خودروي زيان‌ديده هم از قسمت عقب و هم از قسمت جلو دچار خسارت شده است و بدون كروكي جهت دريافت خسارت به شركت بيمه مراجعه مي‌نمايند، در اين موارد از لحاظ ارزيابي كاشناس راهنمائي و رانندگي دو حالت به وجود آمده است:
1- چنان‌چه خودروها در حال حركت بوده باشند در اين مواقع طبق نظر عوامل راهور خودروي زيان‌ديده به علت عدم رعايت فاصله طولي مناسب نسبت به قسمت جلو خودروي خويش مقصر خواهد بود.
2- چنان‌چه خودروي زيان‌ديده توقف كامل داشته است و در اثر شدت ضربه به خودروي جلوي برخورد نموده است جهت پرداخت کامل نقاط خسارت دیده  حتماً نياز به دريافت كروكي می‌باشد بود ولو اينكه خسارت جزئي باشد.