در دیه و بیمه خودرو توسط (5,420 امتیاز)
مدارک لازم برای استفاده همزمان از بیمه شخص ثالث مقصر و بیمه بدنه خودرو زیان‌دیده؟
1 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
الف) مداركي كه از طرفين حادثه جهت تشكيل پرونده بيمه شخص ثالث اخذ مي‌شود:

1- اصل یا تصویر برابر اصل کروکی پلیس راهور ناجا. (اصل کروکی طبق رويه اكثر شركت‌هاي بيمه، در پرونده خسارت بیمه شخص ثالث و تصویر مصدق شده کروکی، در پرونده خسارت بیمه بدنه اتومبیل، ضبط خواهد گردید).

2- تصویر مصدق برگه‌های بازجویی طرفین حادثه.

3- تصویر مصدق سایر گزارش‌های تکمیلی ناجا.

4- نظریه هیأت‌های کارشناسان رسمی دادگستری (در صورت اعتراض به کروکی اولیه و بعدي).

5- تصویر مصدق برگه تفهیم کروکی.

6- تصویر گواهینامه راننده یا رانندگان حین حادثه.

7- تصویر کارت مشخصات خودرو طرفین حادثه.

8- تصویر بیمه‌نامه شخص ثالث معتبر طرفین حادثه.

9- تصویر شناسنامه مالکیت خودرو زیان‌دیده.

10- فاکتور اجرت خدمات و تعمیرات و لوازم تعویضی.

11- اصل یک قطعه کوپن (برش) بیمه‌نامه شخص ثالث مقصر.

ب)مدارک لازم برای تشکیل پرونده خسارت بیمه بدنه اتومبیل:

1- اصل و تصویر بیمه‌نامه بدنه وسیله نقلیه به همراه الحاقیه‌های صادره احتمالی.

2- اصل و تصویر بیمه‌نامه شخص ثالث وسیله نقلیه.

3- ارائه گزارش مقامات انتظامی (کروکی سازشی یا غیرسازشی).

4- تصویر مصدق برگه‌های بازجویی طرفین حادثه.

5- تصویر مصدق سایر گزارش‌های تکمیلی نیروی انتظامی.

6- گزارش‌کتبی‌ (نظریه‌کارشناسی) ‌کارشناس رسمی دادگستری. (در صورت ارائه دادخواست تأمین دلیل).

7- نظریه هیأت‌های کارشناسان رسمی دادگستری (در صورت اعتراض به کروکی اولیه).

8- تصویر مصدق برگه تفهیم کروکی.

9- ارائه تصویر چک یا حواله خسارتی که از محل بیمه شخص ثالث مقصر حادثه دریافت شده است.

10- اصل و تصویر گواهینامه راننده.

11- اصل و تصویر کارت ملّی بیمه‌گذار و راننده.

12- اصل و تصویر شناسنامه مالکیت خودرو و بنچاق آن.

13- اصل فاکتور هزینه‌های حمل و نجات خودرو (در صورت غیرقابل حرکت بودن وسیله نقلیه بعد از وقوع تصادف).

14- اصل فاکتور اجرت تعمیرات و قیمت لوازم.